The Flying Dutchman

.

60 passagiers
26 bedden

Over het schip

Rondreis Schotland:

Kom naar Schotland en laat u met de wind in de zeilen door dit prachtige land voeren naar al die heel bijzonder plekjes die soms alleen per zeilschip bereikbaar zijn.

Geniet van de rust van het water, mystiek, muziek, whisky, kastelen en de overweldigende ongerepte natuur. Wandelen, fietsen, varen, muziek en whisky proeven, u kiest de reis die het beste bij u past.

De Flying Dutchman biedt u deze mogelijkheid, groot genoeg om een aangenaam verblijf te bieden en klein genoeg om verborgen plaatsen te verkennen.

Vaargebieden

 • IJssel- Markermeer
 • Oostzee
 • Overig

Afvaarhavens

 • Amsterdam
 • Cuxhaven
 • Kiel
 • Rotterdam

Specificaties

 • 12x toilet
 • 60 passagiers
 • 26 bedden
 • 2-persoonshutten: 11
 • 4-persoonshutten: 1
 • Dagdeel vanaf: €1.500,00
 •  

Themareizen

Wist u dat u mee kunt zeilen met een groepsreis, deel kunt nemen aan een arrangement of kunt overnachten op één van onze schepen?

Schotse Hebriden en Skye ontdekken met de Flying Dutchman

Type: Meezeilen
Schip: The Flying Dutchman
Van: Oban (Schotland) - 25-06-2017
Naar: Oban (Schotland) - 02-07-2017
Prijs: €975,00

Schotse Hebriden en Skye ontdekken met de Flying Dutchman

Schotse Hebriden en Sky ontdekken met een ontspannende zeilcruise. Wij nemen u mee in het land van rust en ruimte waar de natuur de boventoon voert. Al zeilend voeren wij u door prachtige locks met verrassende vergezichten op de ruige bergen van de Highlands.
U kunt het adembenemende landschap van dichtbij bekijken en genieten van de wilde dieren, vogels, oude kastelen en abdijen.

Aanvragen »

Tijdens onze ontdekkingstocht aan de Schotse wateren kunt u genieten van een doorlopende vliegshow van vele zeevogels: Jan van Genten, papegaaiduikers, zeekoeten enz. Bovendien bestaat er grote kans om dolfijnen en walvishaaien in het vizier te krijgen.

Op onze reis aan de Schotse Hebriden en Sky doen wij verschillende bewoonde en onbewoonde gebieden aan. s Avonds gaat het schip soms voor anker: in een verlaten Loch, ver weg van de bewoonde wereld, een andere keer wordt aangelegd in één van de kleine haventjes. Het wordt een bijzonder zeil avontuur.


Schotland : Natuur, whisky, zee en eilanden: 10 daagse rondreis Sky en de binnen en buiten Hebriden.

Type: Meezeilen
Schip: The Flying Dutchman
Van: Malliag (Schotland) - 26-07-2017
Naar: Oban (Schotland) - 06-08-2017
Prijs: €1.485,00

Natuur, whisky, zee en eilanden: 10 daagse rondreis Sky en de binnen en buiten Hebriden.

Rondreis Sky : Als in Europa nog ongerepte, wilde natuur bestaat, dan is het wel op de eilanden aan de Schotse Westkust: de binnen en buiten Hebriden. De ruige schoonheid van de bergen, de stilte in de heide vlaktes, de onbeschrijfelijke vergezichten, de grillige kust met die verrassende baaien en rustige vissersdorpen en de exotische aanblik van de eilanden in de verte… men moet het minstens éénmaal in zijn leven gezien hebben. De Flying Dutchman maakt een schitterende rondreis Sky en naar al die heel bijzondere eilanden die alleen per schip bereikbaar zijn.

Schotse Westkust en Hebriden ontdekken

Type: Meezeilen
Schip: The Flying Dutchman
Van: Oban (Schotland) - 06-08-2017
Naar: Oban (Schotland) - 13-08-2017
Prijs: €975,00

Schotse westkust en Hebriden ontdekken met de Flying Dutchman

Schotse westkust ontdekken met een ontspannende zeilcruise. Wij nemen u mee in het land van rust en ruimte waar de natuur de boventoon voert. Al zeilend voeren wij u door prachtige locks met verrassende vergezichten op de ruige bergen van de Highlands.
U kunt het adembenemende landschap van dichtbij bekijken en genieten van de wilde dieren, vogels, oude kastelen en abdijen.

Tijdens onze ontdekkingstocht aan de Schotse westkust kunt u genieten van een doorlopende vliegshow van vele zeevogels: Jan van Genten, papegaaiduikers, zeekoeten enz. Bovendien bestaat er grote kans om dolfijnen en walvishaaien in het vizier te krijgen.

Op onze reis aande Schotse westkust doen wij verschillende bewoonde en onbewoonde gebieden aan. s Avonds gaat het schip soms voor anker: in een verlaten Loch, ver weg van de bewoonde wereld, een andere keer wordt aangelegd in één van de kleine haventjes. Het wordt een zeer bijzonder zeil avontuur.Sail & Whisky Schotland (Hebriden)

Type: Meezeilen
Schip: The Flying Dutchman
Van: Oban (Schotland) - 11-09-2017
Naar: Oban (Schotland) - 17-09-2017
Prijs: €885,00

SAIL AND WHISKY IN SCHOTLAND

Met de Flying Dutchman maken wij een ontdekkingsreis door de Hebriden . Wij bezoeken de meest beroemde whisky distilleerderijen. Onze reis start in Oban met bezoek aan de Oban distilleerderij en gaat door naar Jura één van de meest aansprekende distilleerderijen die zo afgelegen ligt dat de bezoekers vrij toegang hebben. En natuurlijk Islay het ultieme Whisky paradijs met zijn 9 Whisky distilleerderijen. Kort gezegd: een enerverende reis door een fantastisch gebied.