Vrouwe Frida Cornelia

sfeervol dagtochtenschip met vele mogelijkheden

40 passagiers
0 bedden

Over het schip

De Vrouwe Frida Cornelia: Een schip met historie en toekomst!

Gebouwd in 1908 als vrachtschip en met een imposante historie is deze sportief zeilende klipperaak inmiddels 11 jaar van ons. Van een ‘klipperaak met werk’ hebben wij haar met veel liefde gerenoveerd naar een prachtig dagtochtenschip met modern comfort. Ze heeft geen slaapaccommodatie meer, wat de comfortabele ruimte benedendeks aangenaam ten goede komt aan onze daggasten.

De salon is licht en huiselijk met twee grote houten eettafels, een loungehoek bij de houtkachel met een grote patrijspoort op de waterlijn, zodat u ook daar van de activiteit op het water kunt genieten.

Er is een bar en vanuit de semi-open keuken met Boretti fornuis kunt u zien dat alle lekkere hapjes en gerechten echt vers aan boord bereid worden.

Na het zwemmen kunt u gebruik maken van de douche om op te frissen.

Presentaties worden vanaf uw laptop haarscherp vertoond op onze LED TV.

Aan dek is er een riante zitkuip waar men heerlijk kan plaatsnemen met een hapje of een drankje van een goed gesprek en het uitzicht kan genieten. Daarnaast liggen er her en der aan dek grote ‘fatboys’ voor het echte relaxwerk!

We verzorgen zeiltochten tot 40 personen. Bedrijfsuitjes, familietochten, verjaardagen, teambuilding, vergaderingen zijn aan de orde van de dag en zelfs huwelijken worden aan boord voltrokken. We hebben lol in wat we doen en dat gecombineerd met een professionele en flexibele instelling maakt dat onze gasten een fantastische dag hebben. Iedereen voelt zich altijd direct op zijn of haar gemak en dat is precies onze insteek.

Het zeilen kan zo aktief of ontspannen als gewenst. Er is maar liefst 270 m2 zeil beschikbaar. De liefhebbers zijn dan ook van harte uitgenodigd om te helpen met het hijsen van de zeilen en het op koers houden van 80 ton schip.

De professionele en gastvrije bemanning zorgt er tijdens uw verblijf aan boord voor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt. Ook culinair gezien hoeft u niets te kort te komen. Met de hotelschoolachtergrond van de gastvrouw kunt u de verzorging van uw gasten met een gerust hart uit handen geven. Alles wordt vers en met veel liefde en creativiteit aan boord bereid.

Voor grotere gezelschappen (tot 500 personen) kunt u onze ervaring, kennis en contacten inzetten om uw dagje op het water met historische schepen van begin tot eind te organiseren en tot een succes te maken.

Voor individueel geïnteresseerden organiseren wij met regelmaat meezeiltochten.

Het schip voldoet aan alle strenge veiligheidseisen en is als zodanig gecertificeerd door de scheepvaartinspectie.

Op onze website vindt u een keur aan volledig verzorgde en aantrekkelijk geprijsde arrangementen met een prijs per persoon, waarbij u het daadwerkelijke aantal deelnemers zelfs tot een paar dagen voor vertrek kunt doorgeven, zodat de kosten van mensen die in de laatste week verhinderd zijn u bespaard blijven.

Vaargebieden

 • IJssel- Markermeer

Afvaarhavens

 • Hoorn
 • Lelystad
 • Monnickendam
 • Muiden
 • Volendam
Bekijk agenda...

Specificaties

 • 2x toilet
 • 1x douche
 • 40 passagiers
 • 0 bedden
 • Dagdeel vanaf: €825,00
 • Dagdeel tot: €1.125,00
 • Dag vanaf: €1.100,00
 • Dag tot: €1.550,00

Themareizen

Wist u dat u mee kunt zeilen met een groepsreis, deel kunt nemen aan een arrangement of kunt overnachten op één van onze schepen?

Er zijn momenteel geen themareizen beschikbaar.